Monday, January 9, 2012

List of CABARAN CJB : January

hello kawan2

ok dilot dah rangka (cewah cam cikgu kan) cabaran tok bulan ni.. the reason nak rangka utk sebulan bagai sbb tanak kita sume terkejut2 ngan challenge ni.. its free for u all to follow, kalo ade terskip2 pon takesah jek..

cabaran bulan januari:

CABARAN CJB WEEK1 (9-13 hb): takde cabaran.. sbb baru start kan..

CABARAN CJB WEEK2 (14-20 hb): drink drink drink and drink PLAIN WATER (more than 2 L daily)

CABARAN CJB WEEK3 (21-27 hb): detox our body


nota:
next timbangan ialah pada 13/1/12.. :D .. boleh tinggalkan update kat komen kat post 13hb nnt ye

news: CJB dah dapat 1 sponsor for lucky winners!! cek out this store gurls.. thepappers
          penambahan sponsor: Kedai Tupperware
          tambah lagik.. the glamorous blogger, arni yusnita ahmad, the owner of online store Sweet Like Marshmallow is willing to sponsor the hadiah.. weeee... tq beb!

12 comments:

  1. bab detox tu apa kene buat???

    ReplyDelete
  2. emm detox tu macam2 pon bole.. puase is one of.. consume vegetables lagik satu cara.. bnyk ajaran boleh ikot :D ade yg 3days detox programme, 7 days.. nnt saye bg some guide k..

    ReplyDelete
  3. eh menariknya dilottt !! week 1 tu supposedly wat ape? nak ikot diam2..sy xde blog

    McNA

    ReplyDelete
  4. week 1 tade cabaran kot beb.. beb ko update jek aa berat ko kat aku.. mcm tak kesah jek ade blog ke tak.. aku tak soh update gambo penimbang pon sbb aku trust sume peserta.. :D

    ReplyDelete
  5. alrite2 heheh

    nehi blog n not yet bakal pengantin , xpe eh? qualify? hahaha skema2 nk join contest

    McNA

    ReplyDelete
  6. ko diam2 dah aa mcna.. hahaha... ok jek.. lagik ramai lagik fighting!

    ReplyDelete
  7. haha no worries lot. to all contestant good luck ;)

    ReplyDelete
  8. hahah mekna skema2 nk join kontes hahahha funnieee

    weh mek nk sponsor adiah apa, ada baju size besar2 ke??! :)

    ReplyDelete
  9. bukan ke contest ni utk menguruskan badan ekeekeke

    ReplyDelete
  10. hahha positip abes arni.. bagus2..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails