Sunday, January 29, 2012

bju utk kendarat wedding intan


Taraaaaassss

Seswai pkai ngan tudung ape ek kwn2

Published with Blogger-droid v2.0.4

11 comments:

  1. wahh lot dah siap ke? aku nye belum siap, selasa ni baru fitting. entah bagaimana hasilnya.nk pakai tudung apa pon tak dpt pk lagi.

    ReplyDelete
  2. kalu renda ko turquoise, bli tudung turqouise ar lot baru matching. bleh masuk ke turqoise ngan ungu?

    ReplyDelete
  3. Haha..tu yg aku pikirkn..blh masok ke..renda ni sbb kecik tu yg nmpk ok..bile tudung besar xpelik ke

    ReplyDelete
  4. tudung biasa sudah, ko nk pake tudung labuh ke? hahahhaa

    ReplyDelete
  5. snanye aku x leh imagine tp aku tgk gmbr ko mcm bleh masuk..asalkan tudung yg tutup aurat, jgn tudung hanging :D

    ReplyDelete
  6. owh aku tanye pasal warna tudung sbenonyeh.. haha..

    try carik tudung terkois y cam match.. tudung puteh pepel pon ok jgk asenye.. hentam jek la

    ReplyDelete
  7. baju kita mcm sama hahahaha. ni jubah ke dress lot? mana nk cari renda tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. renda boleh beli kat kedai sewing supply

      Delete
    2. ooo boleh wat camni jugak upanyeh.. hahahaha kagumm! penemuan baru!

      Delete
  8. ermm pakcik yg jahit tu die tulis jubah.. aku bg contoh previously org yg jahit contoh tu kate maxi dress... heheheheh

    ReplyDelete
  9. Renda tu beli kt kdai jual brg buat gubahan time meroyan nk jahit langsir sendri ritu

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails