Wednesday, December 14, 2011

mengamtok di kawasan pekerjaan

bile kita tgh sedap layan menulis report sorang2 di kawasan pekerjaan (workstation) yg takde org.. tetibe satu mende pelik terjadik kat kite.. tetibe kita tak nampak ape2.. kabur.. kabur.. kelam.. pastu teros malap.. tapi mende pelik ni terjadik dalam doblas saat jek.. pastu terang balik..

kita try utk fokus.. layan lagik menulis dan memerah otak utk menulis report kejadian yg dah setahun setengah berlalu dan kita pon dah lupa ape terjadik time tu.. pastu kejadian pelik tu datang balik.. kejap2 terang.. kejap2 gelap.. terang .. gelap..

tu makne nye kita dah ngantok tahap gaban.. dan solusion die kita berenti menulis dan tido jek.. tapik bos ade kat belakang.. silap2 die kuo bilik harus lah kantoi.. aish..

lagik 1 jam utk ke surau dan tido..

owh mata sila bertahan..


No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails