Saturday, December 31, 2011

lokasi pecutian di kl


last week, g kenduri kat key ell, ngan angah, mak, anak sedara, en ijad,, pepaham je la klo kenduri bukan lame sgt,, sampai2 salam2 makan2 salam2 lg teros balik kn,, objektip pon nk mkn nasik minyak free jek kan,, huhu,,

otw nak blik tu rase mcm eh takkan nak balik dh,, dtg jauh2 dr bangi ke key ell nak balik dh,, tp nak g jln2 kemane? sume org hav no idea,, en ijad bg suggestion pegi muzeum,, haha,, so i nak bg suggestion kalo tatau nk g mne weken2 silalah melawat museum negara ,,





museum negara 



replika umah kecik2..

the siblings..

masok part yg kne bayar, main antrance, beliau tros melalak ngantok.. aish

kelewang pucuk berkait.. keris paling unik

i tak pat join kawan2 i g melaka, arni, yanti, syu, noli.. tapik kat key ell pon kami mcm da smp melaka.. hee
utk baca kisah percutian derang kat melaka sila ke sini

pkol 3 petang ade short show of upin ipin the musical.. anak sedara i sgt suke la.. adiff siap diri tepi stage ok.. kami yg dewasa2 ni pon layan gak aaa show tu.. comel! sila tonton upin ipin the musical kat istana budaya ye adik2..



Published with Blogger-droid v2.0.2

2 comments:

  1. best kah muzium2 tu? jln brejam2?..mcm ada owh-ahh-eh, br tauuuu x?

    cita2 nk p pusat sains negara...

    McNA

    ReplyDelete
  2. nope.. aku tak bace pon.. dok kejo bebudak ni lari2 jek

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails