Sunday, December 18, 2011

lepak ahad di swiss garden residence hotel, kl

wah mcm org kaye kan tajok.. ari ahad bosan2 takde mende nak wat g melepak kat hotel.. wah ingat harga satu bilik satu malam macam sewa karoke box?? ahaks.. angah ade membership hotel ni..  so die dapat aaa lepak2 kat otel swiss garden ni kat mane2 negeri pon asalkan swiss garden.. tapik boleh guna sepanjang tahun.. so this time die pilih kuala lumpur (walopon sekangkang kera jek dr opis beliau).. utk 4 ari 3 malam.. 

kalo beminat nak register membership otel swissgarden ni sila kelik ni:  Savour Card Program

die ajak adik die ni teman time malam sabtu tapik sbb kesian nak tinggalkan somi i tido sorang2 so i tak leh la teman.. so rase besalah dan atas sebab nnt aleya dah start skolah da tak leh nak besuke ria ngan anak sedara.. disamping en ijad ade exam paper ekonomi pagik tadik.. maka i pon menebeng aa ajak derang mandi swimming pool kat otel tuh.. ok la kan spend time setengah ari tok besuke ria ngan mereka.. sgt seronok dan menawan ok swimming pool swiss garden kuala lumpur kat jalan pudu.. 

tambahan pula abg yg jaga pool + gym + sauna room sgt tegap dan macho.. hahahahahha nyempat..

wazen adiff.. gambo terlalu fokus jadik tak cun.. 

adiff ngan kak aleya yg rongak..

wah macam tere jek kan berenang..

budak kecik yg tatakot air langsong ni

eh enterprem.. busu bermata ijau cam datin2.. eh??

kakak kate: jgn tembak saye saye tak besalah.. gilo belakon..

ni kolam kanak2 0.45m .. parat2 pinggang budak umo 1.5 tawon a.. yg tu angah.. bukan saye

ni plak kolam sedang2 0.9m depth.. angah kate ade jakuzi kolam ni.. tapik pagi tadik die tak on plak.. so tade lah kesan jakuzi kepada lemak badan,,

busu mesti la berenang-renang (oh berenang lah sgt) kat kolam yg dalam die 1.2m.. sgt menenangkan..boleh jerit2 ngan anak sedara.. hahaks mesti org tak kesah sbb derang ingat anak sedare yg jerit.. weee.. 

lepas en ijad abes exam beliau pon jempot i tok balik.. sblm balik kami singgah alamanda makan mcD prosperity beger.. sgt lazat dan mengancam dan pedas yang amat dan lidah yg ade mata ikan pon tak dihiraukan sbb terlalu sedap nyam2.. haha..

teka sape ni.. haha.. beby i love u! (nmpk kurusnye beliau)

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails