Thursday, January 5, 2012

Contest Jaga Badan

6.1.12 last day nak register tau.. meh reramai meh!


syarat penyertaan:
blogger tegar!
mesti ade blog
wanita umur 18 ke atas
berminat nak kurus2 dan shape2
bercita2 tinggi nak tambat hati suami (grab pahala skalik gus)
dah berkahwin atau bakal pengantin

registration:
1.1.12 hingga 6.1.12

cara2 register:
bwat satu entry kat blog pasal contest jaga badan (CJB)
cume perlu letak
1. nama pendek,
2. jantina,
3. umo,
4. berat terkini @1-6.1.12 dan gambo penimbang cam biase,
5. ukur lilit pinggang (dr pusat ke pusat)
follow blog ni tok update seterusnye..
letakkan penyertaan anda di ruang komen post ini.. sertakan name pendek, berat dan ukur lilit pinggang..
pelekat rasmi CJB


maklumat penting contest CJB:

berlangsung dari 6.1.12
hadiah.. tettt.. 'tgh mengalu2kan sponsor'
selama 3 bulan.. so tarikh tamat 31.3.2012
peserta akan diberi tugasan setiap minggu melalui ruangan entry TUGASAN CJB minggu X di blog ini (X adalah anu dan berubah mengikut bilangan minggu)

update berat dan ukur lilit pinggang mingguan:
peserta harus update berat dan ukur lilit pinggang  pada ruang komen entry UPDATE CJB minggu X (setiap minggu pada hari jumaat)


sponsor yang berminat:
sgt berbesar hati kalo ade sponsor yg berminat nak sponsor hadiah kat kawan2..
anda akan dapat:
1. publisiti menyeluruh!

22 comments:

  1. cam susah la pulak nak ukur lilit..maluu

    ReplyDelete
  2. alaaa.. kate nak jaga badan.. baru nampak beza sket kan.. huhu

    ReplyDelete
  3. ala.. cam ne nk ukur lilit nih.. xde prngukur.. huhuhu ! berat bole la.. haha

    ReplyDelete
  4. ha ah ek.. i pon takde gak.. wah

    ReplyDelete
  5. ala.. nak join gak la sejak blog dah berfungsi kat opis ni.. sblm ni baca kat fb jerk.. tapi takleh join sbb blog kena block..

    skrg.. blog dah ok.. nak join laa..

    ReplyDelete
  6. cara2 register:
    bwat satu entry kat blog pasal contest jaga badan (CJB)
    cume perlu letak
    1. nama pendek ..pengguins
    2. jantina, pompuan
    3. umo, 33
    4. berat terkini @1-6.1.12 dan gambo penimbang cam biase, lum timbang...
    5. ukur lilit pinggang (dr pusat ke pusat) lum ukur...
    follow blog ni tok update seterusnye.. akan folow
    letakkan penyertaan anda di ruang komen post ini.. sertakan name pendek, berat dan ukur lilit pinggang..

    ReplyDelete
  7. join!...tp dgn syarat follow elin x?;p hahahha

    nama pendek : elin
    jantina : Perempuan
    umo : 26
    berat terkini : 47kg
    ukur lilit pinggang : 28 (x der pita ukur lah)

    ReplyDelete
  8. kl join tp x kurus2 bleh x???

    ReplyDelete
  9. elin.. i'll follow u rite after!
    betty.. tak kurus?? tapik berat turun kan :D

    ReplyDelete
  10. name pendek: dilot
    jantina: gugerl
    umo:26
    berat: 67.5kg
    ukur lilit: 36.2 inch

    berat nyehhh!!!

    ReplyDelete
  11. name pendek: lily
    jantina: perempuan
    umo:26
    berat: 87.1kg
    ukur lilit: 40inch

    ReplyDelete
  12. tu berat 1.1.2012..will updated my current weight..leh sy join ke?sy org baru..

    ReplyDelete
  13. opkos boleh.. i pon org baru lily :D

    ReplyDelete
  14. blogger tak tegar camana..uhuk..yg berat 47kg nk turunkan apa lagi hadek?

    tembam2

    ReplyDelete
  15. Nk join la tp tunggu kena ukur & timbang dulu la. Sjk cdcs hr tu dh x timbang... ntah turun ntah naik...:D

    ReplyDelete
  16. syu..kan? tak tegar pon boleh.. aku dah mencanak2 gemok ni.. risau kne cancer..eh?

    ReplyDelete
  17. Nak chup dulu... Nnt kt umah saya masukkan detail yeh

    ReplyDelete
  18. saya nak join...jap lagi saya bg detail ok....buat bersama2 lagi bertambah semangat nak kurus.....

    ReplyDelete
  19. nama pendek : eira
    jantina: perempuan
    umur : 34 thn
    berat : 58.8kg
    ukur lilit pinggang : 38 inci

    ReplyDelete
  20. nama pendek: nadeeya
    2. jantina: perempuan
    3. umo: 32
    4. berat terkini: 69.1kg & pic kat blog yer...
    5. ukur lilit pinggang: 34"

    ReplyDelete
  21. falaaa..awat tak ckp ade mende ni..dah lambat nk join..uhukkkk

    ReplyDelete
  22. huhu mne saye tau kamoo nak join..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails