Monday, December 5, 2011

bangi-penang-perlis

OTW from bangi to penang.. hanimoon 1st.. then baru ke peghelih for work.. pastu continue hanimoon. haha
 Rnr sg perak..pekena cha noodles.. recommended..

 arrived at penang.. tayaq depan dedua bengkak na.. smp2 tros g bengkel tayaq.. cek in otei budget sbb tak leh claim ngan opis.. haha.. Georgetown hotei RM 99.. not bad at all.. also recommended sbb otei baru.. pastu member ijad jmpot dtg umah die served makan mlm..

 malam.. nasik kandaq beratoq
 tak smp setengah jam beratoq.. enak tp sebab dah sgt kenyang.. perot membulat.. 
 nasik kandaq beratur terletak d jalan masjid kapitan keling, bersebelahan ngan masjid tu.. dekat ngan lebuh buckingham.. sederet2 kedai kat masjid kapitan keling tu sume jual jewelleries.. pelik.. habib pon kat situ jugak letak nye.. nasik kandaq beratur buka dr jam 10 MALAM saja.. yg haq pagi tu owang lain yg sewa na.. 

pagi lepak2 di penang road pasar chowrasta carik jerok pak ali.. tapik jerok pak ali hny jual kat balik pulau.. belah2 bayan lepas sane tu.. the other part of penang.. disebabkan i nak bergerak teros ke perlis utk siapkan slides presentation..so tak dapek la nak nolong nye.. beli jek la jerok aishah..

peh tu mkn kat line clear.. tunggu ema dr pkol 11 smp kol 12 tak siap2 dan tak kuo2 rumah lagik.. kami pon makan dan chow.. hehe

slmt tinggal penang




OTW ke peghelih.. tade mende menarik.. lepas da pekena nasik kandaq line clear.. kami tersadai kat hentian sebelah lepas2 tol mane tah sbb driver tak larat nak bukak mata.. i dah lena awai2 rite after the penang bridge.. aahaaa..

at kuala peghelih cek in kat hotei budget.. T hotel depan jeti.. RM 99 saje.. yg ni bulih claim opis tapik takot ape2 jadik kat tayar keta kami kena stenby..

malam having dinner at ETA ikan bakaq kat bangunan sebelah jeti langkawi..RM 55 for all these foods.. gilo konyang.. inilah hanimoon yg paling tak sehat.. makan saja.. 




 wee.. balik otei.. pengsan!!!

gambaq kat ataih ni bukti kami pi kuala peghelih.. isik minyak kat shell kuala peghelih.. haha


Published with Blogger-droid v2.0.1

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails