Monday, November 14, 2011

mug ngan sudu kne rembat

uwaaaa...

carik2 mug nak g amek air free tekan2 kat libry tapik tak jumpa.. carik kat sume grobok tak jumpa.. carik kat toilet tak jmp.. tnye kawan2 ade nmpk kat toilet tapik skang dah tade.. uwaaa mug MIROS kesayanganku..

pastu kuokan lah mug free yg baru.. pastu carik sudu brand tupperware yg bru guna sebulan camtu..

arghhhh!!! sudu tersebut bersama2 mug itu ketika kehilangannye... uwaaaa.. sudu tupperware ku turut hilang... nanges!!

sudu kaler kuning cair tu... uwaa...

4 comments:

  1. mug ngn sudu pn leh dirembat ke.. ko salah letak kot..

    ReplyDelete
  2. tinggal kat toilet time basoh rasenyeh.. pastu kompom la ilang

    ReplyDelete
  3. makcik cleaner amik ke?
    kitrg kalau tertinggal cincin or mobile phone kat toilet iA selamat.. ppuan tak ramai, kalau sape2 terjupe, confirm akan jalan2 satu meje cari tuan punye nye..or anta emel :D

    ReplyDelete
  4. cincin ngan phone maybe derang pulangkan kot.. tp ni mug ngan sudu brand tupperware jek :( sobs

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails