Saturday, November 12, 2011

berjinak2 ngan kain batik

huuu 2 ari dah.. dok sebok berkain batik kat rumah... ahhh sgt sgt sgttttt panas ok!! rimas!!

tade sape2 surow dan request pon.. cume nye last week balik umah mak.. my sister dok jahitkan kain batik tok bibik die.. die amek stock kain batik yg berbondong2 kat umah mak tu, beli dr indon la, langkawi la, kelantan la.. sume ade.. entah tatau aa bile mak nak pakai.. die asik aa kate sayang nak bwat basahan.. tup2 bile anak die balik.. sebok sorang2 amek 2 3 helai.. haha bawak balik umah sendrik dan dengan selambe badak nye buat basahan kain yg emak beli dan syang nak pakai tu.. wee nasib lah mak..

so tanpa melepaskan peluang.. i pon sebok la dok carik yg cun2 corak2 moden tok bawak balik aldina.. ye la.. everytime mak, akk dtg rmh ni, bile derang tnye ade kain batik tak.. jawapan nye udah tentu lah takde.. huhu.. so i bawak la balik dalam 5 helai tok buat stock kat rmh ni plak.. tapi tetibe rase cam nak try pkai ken batik bile di rumah.. mane lah tau kalo2 bleh kempiskan perot bile ikat kain batik ketat2.. kan.. hahaks

owh sgt seksa.. apsal org2 berusia suke pakai kain batik eh? pakai suar kan lagik lah amat2 senang.. bebas melangkah bergerak.. tade cuak2 nak terburai ape sume.. hai la.. aku boleh bertahan 2 ari jek.. huhu..

tacukup perempuan kah aku kalo aku tareti pakai kain batik? atopon tasuke pakai?

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails