Monday, November 14, 2011

baju tak grand ok..

dr ritu nak komen tapik tak smp ati.. tapi nnt terpendam jek lam kepala otak..

baju najwa latif time nyanyi ngan grayson chance utk persembahan yg patutnye gempak abes kat aim 18 2011, mcm baju pengawas skolah.. sedeh.. knape tuko baju dik.. tak santek la bju tu.. uwaaa.... syian kamoo.. bju sponsor eh? :(

bju pengawas.. puhlease la.. tak grand tau..
source: FB najwa..

baju ni sgt ok dah.. knape g tuko baju pengawas tu dik.. adoi 
source: abg hazmanfadzil.. tq

4 comments:

  1. ala baju dia xper lagi..maybe dia nk matching kan color ngan grayson... dr baju yuna tu lg hideous aku xtau fesyen dtg dari planet mane..

    ReplyDelete
  2. hahaha.. yuna the alien.. aku tak puas ati gak ngan baju ketat kat punggung yuna tu.. tapik baju performer ni sgt laaa tak grand aish..

    ReplyDelete
  3. Syg dpt award byk tp baju buruk mcm baju renang pon ada.. Yg kepala bonggol tu mcm semutnye abdomen je

    ReplyDelete
  4. haha so kreatif.. perot semot eh.. rugi lah die tak leh amek gambo santek

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails