Saturday, October 22, 2011

McDelivery..

1300-13-1300 mesti sume org majority nyeh da apal no ni.. aish..

owh senang nye idop d tengah bandar.. nama pon bandar baru bangi kan.. di kala dok sorang2 d rumah yg bertingkat2 dan berat pungkoq nak bangun masak special2 utk diri sendrik makan.. tapi perot dah keruk keruk berbonyek2 mohon di isik.. kita call jek 1300-13-1300.. bg address.. mintak pesanan.. dan in maximum of 45 sec bebunyik lah hon moto depan pintu pagar menandakan makanan dah smp.. hny perlu bayar dan menikmati makanan yang lazat ituw..


Bon appétit.. 




sedikit info.. Bon appétit bermaksod have a good meal/enjoy your meal or jempot makan meh.. 

owh indahnya..

meh nak share kebaikan McDelivery..
1. senang sgt2.. kita da tau dah bape kne spent tok makanan tersebot..
2. jimat sgt2.. duit, tenaga, masa..wallah!!  rm3 jek extra charge.. tade tol.. tade minyak.. kalo nek kete sendrik minyak dah berape..
3. time efficient.. kalo g sendrik, even drive tru pon.. kne pakai baju proper2.. kne pakai tudung sume.. make-up jgn cakap aa kan.. tapakai make-up pucat jek nnt..
4. mknn sampai depan pintu.. wah mcm ade pelayan jek kan sediakan makanan depan pintu umah.. owh mudah..
5. time cuti semayang bolan2 puase.. sgt lah membantu wanita2 yg malu nak g beli makanan.. hihi (kekadang lelaki pon menggunakan perkhidmatan ni tgh2 ari bln ramadhan.. ishk2)

tapik keburukan nyeh..
1. 45 menet sgt seksa kalo tok org yg sangat2 kelaparan
2. foods bnyk caloriesssss... fast food kan.. normal ah.. ishk!
3. sos sikit
4. da tak fresh :p
5. sedap sgt sgt.. eh? hahaha addicted kot..

tapik pizza dominos lagik cepat smp compared to McDelivery.. kalo derang tak smp in 30 minutes kita leh dapat kupon diskaun.. kalo derang smp cepat pon leh goda2 nak mintak kupon diskaun jugak.. ahaks..

k enjoy!!
posted from Bloggeroid

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails