Sunday, October 16, 2011

melawat rumah baru is

ahad petang.. pas berdeting kat oldtown white coffee.. ktrg decide nk g umah mak metua kat klang.. kbtln is jmpt kenduri rumah baru ritu tak pat dtg.. so memujuk en somi tok singgah umah is.. 

wow sgt cantik dan amazing.. terletak kat cahaya spk.. kediaman org2 kaya woo.. gler ah.. stylo abes design umah beliau dan kak suen.. kat entrance jek pon dah abes stylo.. pakguard plak mmg menjalankan tugas ah.. pergh.. tak sesia ko beli is.. berbaloi2 (mesti ko nak aku puji ko kan.. heee)
Japanese concept.. sgt comel..
dr luar mmg smart aa.. belakang plak free space sgt besar.. taraf boleh buat kolam renang sukan olimpik.. hihi.. kat dalam dah siap renovate dan sgt cantik tapik ................. style owang2 tua sikit ah.. hahahah... bnyk sgt dome = 8 bijik semua skalik.. adeh pakcik is nih.. takpe la asalkan tuan rumah puas ati kan :p..

the owner.. the happy family.. (is ko da jadik bapak kot, tayah aa peace2.. haha)
is. kak suen.. ngan adam rayyan yg sgt bulat mata dan peha nye.. sorry la bro aku dtg time ko tgh nak focus tgk semi final rugby Wallabies vs AllBlack.. hihi..



posted from Bloggeroid

5 comments:

  1. Haha. Bukan org tua.. Evergreeeen! Heh. Siap kira dome brapa lagik tuuu!

    ReplyDelete
  2. lot dome tu ape? kubah ke?

    hi suen! wah is dah berisi..comel nye baby..

    ReplyDelete
  3. kak suen.. otw back ktrg dok kire dome kat umah korunk.. ghahahah

    yanti.. dome tu is yg bg name. aku tatau aa betol ke tak.. haha.. yg bulatan berukir2 kat kipas atau lampu tu.. ala plaster siling pnye dome tu

    ReplyDelete
  4. Is berisi dah dekat setahun.. Tp lom deliver je lagi. Hahaha.

    Anyway, kiteorg baru kira dome rumah kami.. Ada 7 sbnrnyer.. Bukan 8! Hehe.

    ReplyDelete
  5. oo kat bilik bawah tu tade dome eh.. kami lamp sum sume jadik 8.. hihi..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails