Thursday, October 27, 2011

Giveaways Cokolat dari Macik Dilot


lg satu ari jek lagik... 
ade sowang yo peserta.. 
noli kalo nak alligable to win the price kne copy paste link kat komen.. hehe.. jgn lupa.. :D

banner rasmi Giveaway Cokolat dari Macik Dilot

Cara-cara nak menyertai giveaways Cokolat dari Macik Dilot ialah;
1) Buat 1 entri bertajuk “Giveaways Cokolat dari Macik Dilot” dan linkkan ke entri ini.
2) Entri adalah bebas samaada nak buat panjang atau pendek berkisarkan korunk dan cokolat kegemaran korunk.. letakkan banner rasmi kat dalam entri ye..
3) Tak perlu follow blog ni atau letak banner kat sidebar cuma sila masukkan link blog dilot ni ke dalam bloglist korang. (*supaya senang nak tahu pasal apa-apa update sepanjang giveaways. dah habis boleh je remove.)
4) Pemenang akan ditentukan mengikut kretivity, gambar2 menarik dan finally secara cabutan bertuah
5) Tinggalkan link post anda di bahagian komen entry ini.
6) Tarikh mula giveaway ini ialah 20 October 2011 sehingga 28 October 2011. Tarikh tutup bagi redeem hadiah cokolat raya aji dr Dilot ialah 31 October 2011. So, kepada pemenang sila alert tarikh yang bakal macik umumkan.

hadiahnye.. sebungkus cokolat raye aji choco filled wit almond nips in combination of crunchy hazelnut n cornflakes 24bijik.. 

11 comments:

  1. hahaha.. ko dah jd celebrity blogger dah ke lot siap wat pertandingan lg :D

    ReplyDelete
  2. tak tak.. aku nk bg cokolat jerk.. hihi.. bnyk sgt stock kat rmh..

    ReplyDelete
  3. dilot nak, nak buat entry2 ni aku tak pandai.

    ReplyDelete
  4. http://tembam-tembam.blogspot.com/2011/10/giveaways-cokolat-dari-macik-dilot.html

    ReplyDelete
  5. this coming weekend jgn lupa bawak, kate ada byk stock kat umh..jgn kemut :P

    mcNa

    ReplyDelete
  6. http://addahuzairi.blogspot.com/2011/10/giveaways-cokolat-dari-macik-dilot.html

    ReplyDelete
  7. eh tarikh tutop 28hb laa... heehe

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails