Tuesday, October 25, 2011

free exercise video routine

slalu nye tok dapatkan routine exercise yg seswai tok jiwa dan free dan murah dan senang dan .... macam2 lagik... sgt sgt susah... smp kita mmg malas nak angkat monton dan bergerak sbb pelbagai alasan yg ade banyakkkkk DAN...

tapik tadik i carik punye carik punye carik exercise free download yg routine exercise nye dalam 20 - 30 minit ... mmg takde ar.. jgn harap ok.. FREE plak tu kan.. kalo kat u-tube tu ade la dalam 2-3 minit per video.. bosan macik.. nak kne tere video edditing la plak kan nak sambung2 kan routine workout/execise..

tapik kat sini nak share.. exercise TV sila klik..

ade banyakk sgt routine exercise.. ikot kesesuaian kita.. ikot citarase kita.. nak kecikkan bahagian tubuh yg mane.. kita bleh pilih jek dan tunggu die abes play smp 30 minit camtu.. pastu kita bleh re-play dan start ikot routine yg kita pilih tu..

okey u olz.. jgn malaz2 lagik..

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails