Thursday, October 27, 2011

cuti dan kerja dan malas.. huhu

smlm cuti sambutan deepavali..


  1. spring cleaning yg tak siap..
  2. memanjakan diri di spa.. mentari beauty and spa.. dan tak terpengaruh pon nak abes kan duit utk beli next package.. wee wee.. back massage volcano stone yg mmg best tapik kejap sgt 15 minit.. pastu die nye product sume wangi2.. hilang streess...
  3. g kenduri menunaikan haji d surau kawasan umah cousin.. cousin pergi mlm ni kalo tak silap.. hihi.. foods sgt sedap memandangkan sudah beberapa harian tak makan nasik sbb diet malas masak.. haha
  4. seharian tidak berconnected via internet sbb kalo on internet dan browsing tru pon tambah menyakitkan ati.. bek tayah kan..
dan arini.. start bekeje.. otw g keje sgt mcm fresh dan exited.. tapik da dok kat atas kusi di workstation tetibe rase mual2.. pening2.. sakit2.. owh.. indah nye cuti..


No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails