Sunday, September 11, 2011

random d pagi2 raye yg dah tgh2 bln syawal

pepagi g mencarik perencah soto mak siti.. kekawan nak dtg rumah beraye selase ni nak masak soto.. puas la meronda satu bangi jgn harap la nak jumpa.. kurma, masak kicap entah ape2 tah lagik sume tu ade la jenama mak siti. tapik perencah soto mmg jgn harap.. dari ritu lagik kat kg pon tak jumpa kedai yg ade stock mak siti.. bosan betol.. abes la taksedap soto menu setiap kalik bulan syawal.. huhu sobs.. 

smlm kawan2 sydney dtg beraye.. sorry gambo adalah d kamera arni ngan yanti sahaja.. pas abes beraya kat umah ni kami bergegas ke umah yanti sbb die baru kuo ward operation lutot.. injury yg dah 11 tahun kembali bermaharajalela kat lutut beliau.. dah beraye2 tu babai2 arni sume tetibe kunci rumah adalah tertinggal kat dalam kete beliau.. ciskek.. dah ler mek arni tu drive sesorang balik ke shah alam.. kesian beliau.. tq kat mek arni ngan mek noli.. sorry menyusahkan korunk.. (saje nak bg arni expert balik skill driving beliau pas 3 months tak drive kot.. huhu)

dah kat bawah ni.. sesi berangan ok.. sgt mengidam beg ini buat mase ini.. sgt sgt sgt!!!!.. harga adalah rm 800++.. mak mak datin d luar sane marilah menabur budi dan bakti bg hadiah kat saye henbeg ni.. auww.. sgt nak!!! fahamilah diriku yg tak mampu tapik nak mende mahal2.. hahaha

next week intan nak tunang.. tatau bleh g ke tak.. aish sesi memujuk encik samrizad nak heret g majlis tunang  kawan tersayang..

2 comments:

  1. ehehe sori lott serius cuak drive malam2. silau sgt tinggi. nasib baikla noli ada

    ReplyDelete
  2. haha takpe.. sgt paham tapi nak buek camno.. boleh plak ngengade tertinggal mende yg penting.. adoi.. kunci kete ade kunci pagar plak tade.. haha.. mengong

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails