Monday, August 15, 2011

monday blue....s

wow.. wat a day.. monday biase la kan..

on monday, aku dapat MC.. muka bengkak.. what? muka bengkak? dr ckp 'i saw ur face seems ok jek'.. dang that dr.. mmg la aku pakai foundation tebal kot :p.. but then the dr still helplessly bg MC jugak.. syukur.. tayah sesebok nak kne tipu reason apsal tak punch out.. wee

after memperoleh MC, lepak2 jap kat umah then tros g shopping.. waaa i lioke.. but dang again.. my bank card was left at home.. grrr.. nak pinjam duit org tu die mcm tak mo bagik jek.. so takpe ar.. i tgk jek laaa ngan pandangan yg sayu.. seb bek baju kurung ituw ade size S jek.. i lagik 2 size jek nak ke size S tu.. so abaikan sajek.. uwaa.. cantik kot.. sgt berkenan!

pastu kami (i ngan org ituw) berjaya beli blind tok dapor, dah bleh pkai seksi2 lam umah tanpa risau macik pacik blkg umah ngintai, hiks.. berjaya appoint satu kontraktor tok buat cermin hiasan dan cermin solek.. berjaya appoint satu kontraktor (kontraktor yg same jek pon) utk tampal sticker kat cermin bilik air yg sgt sgt moden (yg boleh bg org depan umah nmpk kami mandi..) auww malu!.. dan bejaye survey console table (tapi sebenonye org kedai panggil chest drawer) eh chest? .. tok bwat meja solek.. weee...

nmpk nye umah kami da makin lengkap.. yeay alhamdulillah.. tinggal hiasan dinding jek blom decide nak letak ape.. tgh tunggu ade tak sesape nak sponsor lansir umah yg cantik kaler perple.. hahahah.. demand dan jgn harap!

harap hari isnin sume org bejalan ngan ala kadar tetapi membahagiakan.. babai!

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails