Monday, July 11, 2011

teka barang tersemunyik..

ce korunk tgk gambo kat bawah ni... ce teka mende ape yang tersemunyik?? hahaks..

comelkan!!! nmpk comfy abes aaa.. port baik punye dikala petang sabtu yg membosankan.. haha.. mummy die sgt suke tiem die wat pose mcm ni.. nnt mummy die dtg senyap2 lekapkan kepala kat muka die.. aaa sgt comel!!>.<
pastu siom bau die tido sgt syahdu.. wangi suke!!
mummy fall in love wif babang!.. ahhahah... gilo!

tido gaya acrobatik badan tersimpol.. ahha beliau adalah sgt suke tido tutop muka.. tapi beliau malas nak totop pakai tangan.. maka beliau akan totop ngan kepala terhumban dan terlindung dibalik lantai.. ah sgt comel!

berbeza ngan babang, badik plak suke tido sambil tunjukkan muka kudus.. sgt suke tido mengiring mcm org tua.. hahaha

dan mummy yg merasakan tudung beliau sgt cantik pada ari ini.. dan pergi keje ngan baju t-sert dan tak ingat arini ade meeting di MITI (kementerian perdagangan dan bla bla) maka kne pakai baju formal lalu meminjam baje data collection milik Norsahila.. hehehe...

lagik satu gambo yg diambik d surau.. hahaks.. terseksa mata korunk.. ape nak wat dah i tuan pemilik blog.. harus la gambo ai banyak.. hahahah...

ok mari berExercise Jillian dan berErobik d dewan MIROS!!

nota: kaki ai sgt sakit penangan futsal smlm.. adeh.. :p

1 comment:

  1. bajet cun abis la tu ahahahaha. hensem sey babang. nk dukung lama2 lenguh tangan, berat tol

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails