Tuesday, June 14, 2011

sepah

aa rimas.. sume sepah.. rumah sepah.. work station sepah.. sume sbb temporary arrangement..

work station temporary sblm member pindah pat lain nak tuko kat tempat die.. so malas nak kemas bebetol sbb tatau nak kemas camne.. lagik pon bnyk sgt kerje yg mcm2 tak leh nak siapkan at a time one by one.. pening makcik..

rumah plak besepah sbb ade abg ipar bru pindah..so bilik yg slame ni kosong dan isik sume khazanah baju2 dan sebagainye kne kosongkan bebetol.. maka letak kat merata2 je barang2 dr bilik tu.. plan nak pindah hujung minggu ni tapi ade bengkel pulak.. so makin laaa besepah.. tatau camne nak buat.. nak kemas elok2 kejap lagik nak punggah balik tok pindah.. nak masokkan lam kotak tros kotak plak takde.. camne ni??

so dudok aa saye cam lipas d timbunan2.. argh lemas..

2 comments:

  1. cantik template ni. aku suka, aku kasi ko 10 bintang hehe

    ReplyDelete
  2. haha gile eh.. ni tamplet simple gile kot..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails