Wednesday, March 9, 2011

systematic random sampling

ngahaha tajok takleh blah.. ingat tere sgt wat statistik ke? bajet!

ok random update

14.2.2011 - sumthing had happened

15.2.2011 smp a week after - mcm org giler sasau.. kejap ketawa kejap nanges kejap rase nak bunuh diri pon ade tapi sbb haram dan pisau potong sayur tak tajam maka batalkan jek niat tu.. makan tak lalu smp kurus tapi berat tak turun pon.. haha.. keje tak leh fokus, cuti 4 hari keje 1 hari jek dalam seminggu.. hahah

two weeks later samp 6.3.2011 - napsu makan menguasai diri, asek g lu
nch order makanan panas (full portion yang skalik makan dah lebih 1200kcal!dush!) perot memboncet, senaman mmg dah 3,4 bulan tinggal.. la la la.. masih ragu dan sangsi dan nanges2 jugak dan dihantui oleh bayangan DIER!

7.3.2011 - 2nd anniversary saye dan en samrizad bin abu hanifah.. i love him deeper than i realised before.. dapat hadiah kunci rumah teres 2 tingkat sek 15 bangi.. wee.. thanks beby..


semalam dan hari ni - hopefully nothing will disturb me again and hopefully sumthing like that won't happen to me again.. hopefully i bcome stronger and could do sumthing right for myself if that thing cross my borderline again.. hopefully Allah bersame org2 yg teraniaya..

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails