Tuesday, January 4, 2011

sy benci budak kurus yg sebok ckp die gemok!

sape stuju ngan saye angkat ketiak!!

sgt annoying bile budak yg berat tak cecah 50kg bising2 ckp die gemok.. lemak dah banyk.. i'm fat.. takmo mkn mlm.. nak diet.. grrr.. sgt annoying ok.. sbb kat FB list i ade 2 org yg mcm ni.. yg obsess sgt ngan bentuk fizikal padahal badan die cun gile melentik2 perot nipis tangan tade daging sume.. y on earth ade org yg susah sgt nak bersyukur ngan ape yg ade??


kpd org kurus, jgn jdik cm gambo ni.. kang aku sula korunk kang.. grrr..


abes kalo mereka yg daging tak de lemak apetah lagi da ckp derang gemok.. yg org BMI lebih 26 ni ape pulak?? dah patot bunuh diri sbb bukan takat gemok, obes pon tak layak utk di labelkan kalo ikot skala budak berat 45kg yg ckp die gemok.. dah kne tambah perkataan bru tok skala overweight tu.. suggest: over, extra, plus, menjijikkan weight?? owh terase keji sgt..

clarification: ini bukan entry emo atau marah :p cume tak puas ati jek.. la la la

pesanan ringkas - to org kurus - sila bersyukur pd diri anda & tlg betimbang rase ngan org d sekeliling anda yg berat, size lebih besar dr anda.. tq..

6 comments:

  1. hahah ;P saye setuju,. ala diorg bukan tak bersyukur malah diorg sangt2 suka ade bentuk bdn cmtu. sebenarnye diorg saje je nak kite2 yg berisi ni alert kat diorg bile diorg ckp cmtu sebb nak tunjuk bentuk bdn dia lansing dr kite yaww.. haha. itu niat sebenarnye :)

    ReplyDelete
  2. betol!.. kalo ade ikon like kat komen mmg dah like dah.. la la la

    ReplyDelete
  3. yelarrrr!annoying sungguh!kang aku bagi lemak tepu nie kat ko karang!hahahaha.. *rasa macam dorang perli kiter jek kan dilot*

    ReplyDelete
  4. saya setuju dengan ezan idma tu..
    sgt menyampah bebudak 'kurus' itu..

    ReplyDelete
  5. cannot agree more with bambam.. i wish ade org invent butang like kat komen aaaaaa... hahah

    ReplyDelete
  6. ummi jgn nyampah ngan budak kurus tapi nyampah ngan budak kurus yg sebok ckp diri die gemok.. woo panjang.. haha

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails