Monday, January 24, 2011

serba tak kene

last year dpt laptop lenovo free dr so call opis

last 2 weeks dapat laptop HP probook 4420s free jugak, tapi bersyarat, dimana desktop kami sume di tarik balik.. dah ade 2 laptops kne jaga.. haih..

jenuh la transfer sume data dr desktop ke laptop.. konon2 tanak guna HP sbb lenovo lagik best.. thinkpad weh.. mmg terbek la kan.. tapi tetap jenuh jugak nak transfer.. yang HP tu tak bukak pon..

tetibe, last week.. gedegang!!!! lenovo jatuh terhempas menyembah bumi.. die kuo dr handbag coach yang diletakkan di atas kerusi lalu laju jek menjatuhkan diri free fall ke udara.. haiyyaaa.... cek cek.. on on.. sume ok jek.. skalik pas shut down nak on balik kuo FAN ERROR.. ayyo.. lenovo mmg slalu camtu ye?

bare in mind sume data/keje/report dah transfer dalam lenovo itu ok..

dah seminggu.. maka takde mood nak wat keje.. dah tatau nak wat keje start dr mane..

called lenovo support service maintenance warranty on 1800-88-1889 for Malaysia..
tekan (2) pilih bahasa melayu..
tekan (4) pilih thinkpad..
tekan (3) utk service maintenance.. (skalik yg angkat tepon ckp english daa.. penat jek gua pilih bahasa melayu dr awal.. deng!)

dan berita gembira, their engineer will be coming to my opis.. tapi derang akan call dlu bfore hand tok set appointment.. harap2 dapat aaa betolkan lenovo ku terchenta tanpa bayaran.. harap2..

dan skang ni tepakse aa guna HP.. haha padan muka.. tu a belagak sgt tanak sentuh pon HP tu kan dlu..

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails