Monday, January 24, 2011

pertandingan kuruskan badan

tade ke pertandingan kurus2 yg akan start bulan 2 ni? takde catalyst a nak turun kan berat lagik.. sgt malas besenam, sgt malas jaga makan.. makan tah ape2.. makan nasik banyak.. minom air manis jek memanjang.. aaa berat pon naik sgt mendadak..

biggest loser lame dah abes..
SNTN pon dah nak abes next week..

maka? tade sape ke nak wat new contest tok kurus2?

kesedaran ni sume d sebabkan oleh mesin bacaan pemeriksaan BMi yg sgt teliti d opis tadik..

mesin tu ckp, badan ko kalo tade lemak akan seberat 43.3kg sahaja.. tapi sebab lemak terlebih 29.8kg dalam badan ko.. yuk2 berat ok lemak tersebot.. lebih 40% lemakkkkk jek dalam badan ko ni.. maka diri ini tersedar sejenak.. tapi............

tade catalyst nak mula bergerak2 kan pinggol tok besenam... arghhh.. tekanan!!!.. hahaha

anione nak anjurkan contest kurus2???

5 comments:

  1. akak nak buat TBL4 tapi tgh carik sponsor la yang...

    ReplyDelete
  2. dilot (mls nak login): tolong ah buat kak.. tolong ah.. dah gemok!!!

    ReplyDelete
  3. Lot, kalo berat badan turun naik mendadak probably kena detox kan badan dulu, cuz accumulation of toxin nyebabkn berat susah nk turun. ko bleh beli juvanex 7 days detox programme kat farmasi or wat home-made detox (mcm mcm lemon etc pls google). bila dh detox ko akan hilang few pounds and if truskn bersenam dan eat healthy iA akan turun byk lagi.

    ReplyDelete
  4. aku dah tau knape gemok balik.. sbb aku stop exersize.. haha.. aku tade mood.. perlu capitalis..

    ReplyDelete
  5. yessss. me too dillot. *sambil nanges*

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails