Monday, January 17, 2011

life without henphone

skang baru perasan betape penting nye henpon kat ats ni wat diri ku.. slalu nye aku men campak2 jek die merata bile geram.. smp tinggal rangka jek..

bolehla plak kan tertinggal henfon kat mane2 tah.. carik2 tade pon dlm henbeg yg bawak ke opis tadik.. dalam kete mls nak tgk sbb mls nak turun 2 tingkat .. lgpon parking jauh rini.. tatahan nak terkench*** sgt tadik.. hoho.. harap2 tetinggal kat kete jek la.. tak pon kat opis yg tade org jahat perasan.. udah la opis tu tgh under renovation dan ramai org leh lalu lalang freely.. aiyyaaa.. harap tade org nak pandang kat henpon yg tinggal rangka jek tu..

tapi masalahnye skang.. sape nak kejot pepagi esok? hubby takde.. dan slalu nye ofkoz a lagu i wan nobody2 but you dr henpon soniericsson tu memekak kat tinger baru aku tejaga.. tu pon barape kalik snooze baru angkat kepala dr bantal.. dah sudah.. esok da a ade meeting kat perodua.. kne gerak pagi2.. aaa hilang punca rase..

da smp tak heran henpon d mane ni yg rase kne tuko henpon yang canggeh2 ne.. rase nak usha Celcom on Sale ler.. on lagik kan Celcom Sale for Everyone nih? marik!

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails