Sunday, January 9, 2011

kitchen kabinet

ktrg ade beli rumah aldina kt seksyen 15 bbb dan sptt nye da amek kunci bln 11 ritu tapi sbb unforseen circumstances ktrg tak amek lagik pon smp skang.. haha.. tapi da semangat plan nak masok bln 3 ni.. sempena my bedday.. konon2 tu lah hadiah bedday i tok 26thn yeyeahh.. slalu dah tahu ape hadiah yg akan dpt.. nyeh..

nilah rumah nyer.. la la la
maka ktrg pon semangat aa g tgk kitchen kabinet.. eh tade a smgt sgt.. kalo smgt gile da abes 18 bijik kedai ktrg round.. ni 1 jek so ktrg pon g a kat kedai beru kat bawah ni..

dapor ktrg tak a beso sgt.. dan sbb tak g ukor pon lagik umah tu smp or snp rumah takde ukuran floor plan.. bangang!.. so i pon agak2 jek la 10'by10' tapi sbnrnye camni jek kecil nye dapor ktrg..


so budak kat SCI tu buatkan a quot tok ktrg.. ngan guna i-plus material tok pintu2 drawer dan glow in the dark table top harga die dalam RM7k.. mahal tak?

wahhh ok tak ek?? ktrg tertarik ngan display kat kedai tu.. glow in the dark table top kale ijau ngan i-plus kaler ijau.. dan umah ktrg pon mmg kaler ijau.. malangnye cam biase a tak amek gambo cis.. tapi org ckp utk table top baik guna granite.. dan slalu nye org guna granite.. yg glow in the dark ni tak tau a camne kualiti die.. aaaaa sgt berharap ade org dewasa yg boleh guide dan bg pendapat, pandangan bernas kat ktrg yg kecik lagik nih :p LOL kecik :D


cmni aa lebey kurang kale ijau tapi table top tu material yg glow in teh dark..haha.. cam katon tak?

1 comment:

  1. salam.. nk tnyala haw much cost for buat grill n plaster ceiling? can u share here?

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails