Wednesday, December 29, 2010

lemak terabai..

da lame tak wat entry pasal kekurusan dan penurunan berat.. maka apekah maksudnye? maknenyeh proses penurunan berat terbantot dan terabai dan selamat belayar ke laut samudera.. tak men laut cino selatan dah.. dekat sgt nak compare ngan pemendaman program penyusutan dan pemusnahan lelemak yg dah 2 3 bulan tak di lakukan.. haha..

reason? org mesia kan suka bg alasan.. alasan kan dapat sejokkan api yg panas.. dapat padamkan bara yg menyala.. alasan gak leh totop sume kesalahan kelemahan diri sendrik.. la la la

maka ini alasan saye! jgn tiru ye!!

1. bz giler- ha ha ayat skema.. bz nye cuma sehari dua tapi tak sentuh alat senaman smp bebulan2

2. trip overseas- trip nye hanye sekalik.. seminggu jek.. tapi tak begerak pon badan yg demok di kala petang ari pas landed di negara asal.. heh

3. sakit- owh yg ni tak pat elak.. pas kne jangkitan kencin.. dan alhamdulillah dah baik.. kne batok2 dan selsema pula.. lelah nak joget2 depan laptop tok bg peloh kuo.. la la la

4. malas- haha ini bukan alasan tapi kenyataan!!!

maka berat adalah.. ...... ..

haha.. malu.. same jek mcm tak masok petandingan TBL3.. ari kames ni nak kne timbang last session tok tentukan sape juara tapi tak begerak camne nak menang?? adehh...
logik lah sikit kan..

maka? adakah daku akan bersukan balik petang ni? tak mungkin sbb petang ni nak bersuka ria tgk bola kat dataran..

abes? bile nak besukan??????

ermm-no answer- :[

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails