Wednesday, December 22, 2010

habuk2

owh tidak berguna kalau rupa baru yg cantik di sia-siakan begitu saje.. d biarkan bersawang tanpa d bela.. berhabuk tak berpost...

habuk dan resdung..
bg org yg beresdung cam i nih.. mmg tak seswai dok lam keadaan habuk yg mencurah2.. sgt tak d galakkan sapu rumah yg berhabuk.. lap kipas yg penoh habuk sbb nnt idung akan gatal2 cam nak tercabot.. bg mereka yg tak biase beresdung mesti tatau betape sengsaranye ong2 yg gatal idong cam gatal at 1 point jek of ur idong atau gatal kat bulu2 idong jek sometimes.. haha.. lame2 jadik sakit.. ber-air dan berhingos kunin ijau..

ditambah pula ngan sakit tinger org2 dtg umah kutuk2 umah bnyk habuk sbb kita tak sapu tak lap sbb hidung sensitip ngan habuk.. (alasan.. tet!)

dan ape kaitan resdung dengan gemok??
banyak air idong kuo banyak yg kita sedot2 telan.. bile dah bnyk telan air ijo kunin tu maka betambah aa berat lemak.. wawawa.. real..

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails