Monday, December 27, 2010

bbq 3-0 terbaek!

salam peeps..

christmas dtg tande nye da nak new year tande nye dah nak tawon depan.. weweeee.. so di kala tak cuti pon sbb christmas time ari sabtu, maka kami, sydney frens (sedot dr syu pny fb album title) g be-reunion besame laki dan pakwe2 masing2 d sungai tekala di samping bbq yanti yg enaq!!

wah wah.. sayup jek di kelilingi hutan2 rimba, ngan bunyik air yg deras gilos.. air sgt kunin sbb ujan yg menjunam2 di pagi dan ari2 sblmnye.. walopon ujan menyimbah bumi pepagi tu, ktrg redah jugak demi bbq yg enaq.. huhu..

kanak2 bejalan beramai2 g carik port tebaek!

haruslah idopkan api..

bersame bbq itus..

d sebabkan air yg deras dan ktrg bawak budak baru baik operation, maka port tade a baek sgt.. tapi selamat.. :D maka bbq operasi pon bermula.. lihat.. siap ade 2 jenis perisa ayam.. nyup2..

campro! padahal macam pro tak hengat daku bersame camera pinjam wandi D90.. weweee

sebahagian drpd gmbr kanak2 mandi.. sbhgian jek sbb bile i tron g mandi tade sape nak amek gambo dah.. haha

pastu kebosanan sbb tak pat ikot laki g berbola d stadium.. me n acaq pon berusaha g dataran putrajaya.. malaysia harimau malaya terbaek!! 3-0 mmg tak terduga.. walopon dtg 30 menet lmbt sbb menikmati tomyam dlu kat bangi.. tapi ktrg puas ati.. montot basah pon tak kesah dah.. yg penting golllll gol dan GOLLLL lagikkk.... terbaek safee!! fahmi, hammali jugak!! tgk kat dataran adelah lagik syok sbb org leh lari2 joget2 meraikan kejayaan.. macik umo 40 tawon pon leh joget2 jugak.. wohooo buat2 istighfar macik oi..

hopefully away game akan menang jugak walopon ktrg sorak dr jauh jek.. time away game nnt nak tgk kat dataran lagik.. this time mesti lagik ramai.. kne dtg awal!!.. hihi.. semangat!!!

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails