Friday, November 19, 2010

tutu comel bekawan ngan toto

setelah tutu idop kat umah ktrg tu dalam 2 minggu.. die nmpk sgt bosan dan wat cubaan nak bunoh diri dari tingkat 2 terjun tingkap.. bile tak bejaya die pon tido kat tingkap tu.. kebosanan die menyebabkan die bwat muka comel mengejek lidah tejelir.. geget kang!!

maka, kami, mummy ngan daddy die.. kesian aa kat die.. ktrg pon mulakan searching for kucing terbiar d mane2 merata lokasi yg agak2 sebaya tutu.. time kat wedding umah wahid jmp sekor.. betina.. tapi takot die mati d tengah jalan (sbb wedding kat melaka) maka kami tak ambek.. lg pon die da hilang time ktrg nak gerak balik tu..

tapi tetibe tem tgh mkn breakfast mee bandung gemok!! kat kdai dekat shell dekat pasar mlm bangi seksyen 16 tejumpa kucin kunin belang2, jantan.. die sgt baik ngan kami.. sgt ikot cakap.. ktrg panggil2 die time nak balik die dtg dan ikot.. maka jadikla die penghuni ke-4 umah tersebut.. hehe.. memula tutu tasuke die.. pengecut.. pastu lame2 baik lah mereka smp tag team wat dajal ke tuan rumah.. cit sungguh..

mempersembahkan.. TOTO kawan si TUTU.. taraaa...


kasih sayang abg TOTO tade bandingan nyeh.. ngahahha

update berat sbb minggu ni berat turun.. ngahahhaa.. setelah 2 minggu beturut2 kaler merah ok.. maka taraaaa....

TBL 3-week 5.. naik naik naik mencik!

TBL3-week 6.. weeee.. next week nak jadikkan 68kg.. yeah yeah!

mengumumkan.. daku dah beli yoga mat.. haha sbb nak wat level 2 exercise jillian tu tak leh sbb lantai sgt licin.. maka beli yoga mat dan bekobar2 kembali nak senam2.. ngiihaaaa

3 comments:

Related Posts with Thumbnails