Tuesday, November 16, 2010

ke sydney is confirmed!

jumaat lepas dpt email dr boss,

fara, 23th nov pm departure to sydney
24th training
25th tests witness
26th meeting
27th saya balik, kalau fara nak ke mane2 silakan..

regards,
ur boss

wow!!! 2, 3, kali WOW!!mmg exciteddddddd + tekanan..

mau tak excited telonjak2.. balik kg tu beb!! balik kg yg d rindui secara company sponsor.. wah!

tapi tetekan sbb.....

bayangkan lah, i only hav 1 week tolak 1 hari cuti raya.. ngan separa kerajaan swasta pny sistem birokrasi dan cuti raye haji (most of gov serv amek cuti pnjg ok).. maka sape yg nak sign borang2?? borang keluar negara, borang flight, borang kewangan, borang itu dan ini??

applying for visa lagik.. in my experience, mcm susah jek nak apply aust visa.. hurm hurm..

dan hurm lagik bile tgk hotel near blacktown was fully booked on 26th nov ni.. kne dudok paramatta dan transportation camne plak?? uh uh.. gelabah seketika..

tapi.. akan ku jejeak semula tapak kaki ku yg tertinggal d kampung ku itu.. best2.. kawan2 sydney saye jgn jeles yek.. :D

7 comments:

  1. dilot senang je apply visa visitor... AUD20 kalau buat online ngn immi australia...dorg panggil ETA... tapi afiqah kata kalau buat kt travel agent arount RM10 atau RM20 je...

    very easy la visa...

    ReplyDelete
  2. bro.. me pergi atas dasar business la bro.. hehe.. mesti korunk jejak dr ym ni.. aduh malu2

    ReplyDelete
  3. ciaN sOmi tinggaL di meSia...taKmO ajaK kaH sOmi mU iNi meLihat kG haLamaN?? frUst GiLer...inGat LeH Gi hOneymOOn bUat kaLi ker 5 berSaMe....uWaaa..Uwaaaa...naK ikOt..HAKHAKHAK

    ReplyDelete
  4. huhuhu. nak ikoottt jugak. jd anak anggkat dillot laaaaa. ahah

    btw,
    slamat hri rayee aidiladhaaa.!!

    tuluss dr yebbit. ;))

    ReplyDelete
  5. by dok umah jaga tutu ngan toto.. hohoh

    yebbit.. epp mane leh jadik anak angkat.. berat tak lalu nak angkat.. hahahahha

    ReplyDelete
  6. Senang je nak apply..
    Tapi saya suggest wat awal2.
    Ikutkan pengalaman saya dlu, last minutes gak lah visa saya tu approve, a few hours before flight..
    anyway, enjoy yeah this work cum holiday !

    ReplyDelete
  7. yes truely. saya mmg jeles. ahaks!

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails