Thursday, November 11, 2010

besenam kat taman

smlm gara2 tak leh tido.. me ngan hubby g besenam.. ngan besungguh2.. kat taman.. real pny.. siap ade jogging.. plus kne lalu kat bawah dawai kawat besi yg memang rendah.. mmg muat2 diri yg tebal jek.. siap cuak tracksuit koyak sbb kne kait dawai.. mcm training army pon ade woo.. tetibe my whole famili pon ade kat taman tu.. erk..

ni konon2 my hubby tgh wat gaya.. tapi ktrg g mlm..
(pic source: rueters)

sgt mencabar smp tetibe pas kitorang dah abes 1 round yg tak puas dna tak bepeloh pon.. tetibe ktrg kne menjalankan 1 misi.. misi yg tak jelas.. tatau kitorang ni yg baik ke yg jahat tapi mmg best ah.. mcm tentera darat pon ade siap guling2/crawling nak elak polis dr nmpk ktrg.. wooo..

pastu tetibe bukak mata alarm hp dah bunyik2 soh bangun subuh.. dush! da a aku tak leh tido.. pkol nearly 4am bru lelap.. die g mimpi yg memenatkan lagik.. adoii!!! nak menjerit rase..

pic source: seperti link dlm gambarajah..

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails