Wednesday, November 10, 2010

2eyb6ard err6r


ok.. gelabah ok tetibe taip keyboard turn out jadik '2eyb6ard'.. ni sume keje si TUTU yg da jadik penyangak pas kne injection cacing.. dengan berbesar ati nye my cat g tuko setting kat my precious opis laptop.. grrr..

dan kecuakkan melanda bile tekan urop K kuo no 2.. L jadik 3.. i jadik 5.. tetibe plk tak penah2 tahu camne nak gunakan urup2 kecil yang wujud d sebalik urop2 beso seperti K, J, L, U dan I tetibe tekan2 die kuo plak urop kecil.. menggelabah seketika.. seb bek jumpa penyelesaiaan kat kekasih ati si gugel yg ensem.. setelah menggodeh2 HELP & SUPPORT (yg tak membantu langsung tu).. thanks gugel.. u always answer my soklan2 yg mencabar.. pan tech the technology blog dah jawab kemuskilan diri.. penemuan baru (for me yg tak berape nak IT sgt ni)..

kalo keyboard korunk jadik camni:
2eyb6ard instead of keyboard
atau
24c5ng instead of kucing
atau
b4da2 g53a konon2 na2 t4n142 260*5ter gee2 (carik sendrik)..

korunk g jek la click 'Fn + NmLk'.. bukan keyboard korunk rosak tapi mungkin kucing korunk terlebih bijak IT g klik Numlock function.. hurm.. redha..


No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails