Saturday, October 9, 2010

next destination

just received email from my boss.. uhuks.. me is going to sydney this NOV!! wallah.. awal nyehhh!!.. this nov? bnyk nyeh keje end of this year.. uhuks.. g ngan boss ngan boss paling beso kat opis tu.. ayyo..

takkan nak reject?? sydney woo,.. i miss sydney very the muchas!! ye la tempat jatoh lagi ingat kan inikan plak tempat gadoh2 ngan member2, tempat tiru2 esemen member2, tmpat nanges2 result exam terok, tmpat shopping tak ingat pinjaman boleh ubah kerajaan, tmpt unwind perasan2 kusut kat opera house.. weee tak sabar nak g tapi tanak g sambil bekeje leh tak? hahaks..

nak g besuke ria jek.. nak mkn pancake kat the rock! mkn meat lover kat sydney uni.. mkn cheesy lobster kat the fish market.. mkn sweets (ape name tu?) kat lakemba.. ayam golek kat lakemba gak!!.. pastu nak g shopping kat DFO.. g shopping novels kat kdai buku AUD 5-10 bawah tanah.. g market yg glamor tu jugak!!>.< besh2..

abes bile nak kurus?? haha camne kah ngan TBL nnt ? owah la.. camne nak menang ni???

7 comments:

  1. tabest2. g ngan boss ngan boss beso.. :| muka ketat.. hahaha

    ReplyDelete
  2. naK ikOt...naK ikOt...Leh taK???

    ReplyDelete
  3. ok jek.. jom a ikot.. sponsor my hubby jugak yek.. tq.. muahahah

    ReplyDelete
  4. lot...beli laaa byk3 buku dkt basement bookstore tuh. Dkt sini buku mahal laaaa -Emma-

    ReplyDelete
  5. lorrr.....i nie kaN hUbby yOu..adOiii aiii...taK inGat taipaN sOmi mU iNi...sGt sedaY.....

    ReplyDelete
  6. yeSS..kiRe Leh ahh sOmi mU iNi ikOt jiKa aDa spOnSeR?? YEYEYEYE..maSa utOk siMpaN wit...yeSSSS..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails