Sunday, October 24, 2010

lets detox and cycle..

was trying to do detox for 7 days.. starting today start with eat only fruits.. tapi tetibe terajin gugel2 pasal kekurusan dan diet.. bace2 ade owang kate tak leh makan kurang dr kalori yg sptutnye d ambek.. kire2 kalori spttny consume 1200kcal, no less than this.. pastu kire food yg dah makan rini (fruits only) cume 600kcal jek.. oyooo.. bile nak mkn lagik 600kcal lagik? derang kate kalo mkn tak cukup kalori nnt rase lapo pastu badan akan start biuld up fat utk tanak bg tuan badan lapo.. sengal pny badan.. tuan die pny aa nak bakar lemak die lagik aaa makin simpan2 lemak tu.. haish..

dah petang da.. lalu sbb bru 600kcal mkn.. panic attach dan tros g masak syur ngan beancurd.. kire2 ape yg d consume sume skalik tetibe dah jadik 1300kcal.. owh shut!.. telebeh sudaaa... sengal2.. ahaha..

tadik pagik sebok nak g bebasikal ngan noli ngan acaq.. tgk langit mendung.. tapi ktrg tetap degil nak g jgk.. smp2 taman botani dalam kol 9:10 pagik.. g kaunter abg tu ckp maaf dik.. cuaca tak ok lagik.. nnt kalau dah cerah ktrg inform ye bru leh rent basikal.. aaaaaaaaa.. org da sgt ok!!!!..

ktrg pon tunggu aa tunggu pny tunggu pny tunggu.. dr abg smp jadik akak si penunggu kaunter.. maka ktrg pon giveup lalu g jek la bejalan2 kat taman..tak smp separuh taman ujan pon menjelma dan ketiga2 anak dar..oppppsss... 2 anak dara sowang binik org ni pon begerak la ke pangkal jalan.. balik jek la ngan hampa.. adeh....

hepi bfore ujan..

2 comments:

  1. check the latest one please... hahahah .. aku bg gambo besaq tros..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails