Friday, September 17, 2010

update lepas raye ngan training d jepon..

wee bergemokkan d pagi. petang. tgh ari. mlm. 1st day 2nd day 3rd day raye.. fuhhhh... makan secare beringat tapi kalo dah 1 ari 4 rumah.. kalo beringat pon jadik tak hengat wooo...

ingatkan slmt sbb cuti raye 3 ari jek... raye ke 3 ke jepon ade training.. upanyeh.. aish.. d jepon lagikkkkkkk makan bnyk.. bento (mkn tgh ari) d sediakan.. malam kuo g makan tendon la, tenju la.. dan macam2 lagik yg berasaskan nasik.. bukan nasik aje kalo dalam 1 set tu.. complete ngan mee dan udang goreng tempura dan sayur2 goreng yg cam pelik sket resepi die.. sodesne?? nasik die nyap2 soi sedapnyeh.. wallah.. terangkat mangkok mkn guna chopstik.. tade tandengan nyeh.. malu nye nak balik mesia dan timbang berat.. uhuhuuulkkksss

esok cuti smp isnin.. kebetolan training ni wat time jepon cuti labor day.. wallah lagik.. enjoyy jalan2 tatau g mane.. haha.. nyap2 soi laa gamble.. nak ikot owang lain owang lain mcm tanak ikot sayeh jek.. gomene?? haha

okkeh.. slmt meneroskan diet kembalik u olszz... daaaaaaaaa

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails