Saturday, September 4, 2010

start cuti dan beraye bemule..

ucapan perayaan terawal kot.. oleh kerane dah start cuti dan berbalik ke kg ngan bas berenti2.. tambahan pula d kampong tade intenet.. maka saya dan en somi nak ucapkan slmat beraye dan selamat mengharungi perjalanan yg panjang/pendek ke mana saje detinasi anda sume samade utara, selatan, barat timur.. extra careful sbb time2 poser dan raye lah ramai org mati d jalanan.. jgn jadikkan diri u olzz penyebab petambahan angka kat police statistics.. ngiii ngeri kan..

beberape patah pekataan do n dont tok rayeee..
1. jgn mkn lebih ok (especially kepada diri ini yg sgt suke ketopat daun kelape ngan kuah kacang ngan sambal goren jawa.. owh please2)
2. jgn drive time penat, letih, mate ngantok, marah dan terlalu gembire..
3. g semayang raye ngan lawat pusara org terdekat ngan kite..
4. have fun!!

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails