Thursday, August 26, 2010

Far-Infrared

skang ni tgh obsessive giler ngan far-infrared (FIR) technology.. ye lah skang tgh berusaha pakai 4 step shape sauna slimming belt yg menggunakan teknologi FIR tu.. pulak tu terbaca fakta (bukan auta) pasal Fir ni kat blog member ni (nak kurus) yang g sauna kat jalan kebun shah alam.. sauna tu guna teknologi FIR yang hebat.. dan kalo nak tahu ngan lebih lanjut pasal teknologi FIR ni meh klik link kat bawah ni

best kan.. trase cam nak singgah jek spa sauna tu bile blik umah mak metua nnt.. kampung sebelah jek tu.. menarik2.. tapi taleh g kerap la.. memandangkan umah kat kajang.. nak menapak ke sane jauhhhh amat.. maka pkai jek la 4-step shape suana slimming belt yg dah menampakkan kesan ni.. :D.. woot woott...

lebih2 lagik bile sapu Dr johnson slimming cream.. pastu balot ngan slimming belt ni.. woot wooottt lazat benar lemak terbakar.. weeee


ni bukan propa tau.. ini betul2 bukan dugaan.. :D







No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails